top of page
Ikke-navngivet-4.jpg

Når du booker

 • Din booking er endelig, når det ikke-refunderbare beløb er indbetalt samt at kontrakten er underskrevet

 • Når bookingen er endelig, vil du modtage en klient-guide samt et spørgeskema, der vil hjælpe mig til at skabe den bedste og smukkeste fotografering til jer

 • Du vil få mit personlige telefonnummer efter booking, så vi kan snakke og udveksle idéer til lokationer, farvepaletter og de sidste detaljer

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg er her for at hjælpe med hvad end du skulle have brug for. Om det er inspiration til lokationer, styling, rekvisitter eller tøjvalg - jeg er her for at hjælpe!

Ikke-navngivet-17.jpg

Section Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

 • Hvad er din stil?
  Min drøm er at, dokumentere din historie i billeder, der indkapsler følelser, tanker og øjeblikke af ren uforfalsket lykke, sårbarhed og autencitet. Jeg er vild med detaljerne - jeg er vild med, når I forsvinder ind i jeres relation, og det er tydeligt I glemmer mig.
 • Hvordan foregår en fotografering?
  Fotograferinger med børn er magiske - lad nysgerrighed, generthed, energi, træthed - hvad end for et humør eller følelse I er i på dagen komme til. Lad være med at stresse over at skulle være “perfekt” eller over, om alt går efter planen. Tillad dig at være dit autentiske jeg. Så skal alt nok falde på plads. Tillad dig at nyde øjeblikket. Ankom spændt og glad over at have noget kvalitetstid med dine nærmeste. Sving din partner rundt i solskinnet, løb efter dine børn igennem skoven, kram din baby og indånd den søde duft af nyfødt. Giv dig hen til øjeblikket og nyd samværet med dem, du holder af. Jeg vil gøre mit til at guide dig, lige præcis så meget eller så lidt, som du har behov for. Små opfordringer eller anvisninger, der anbringer jer i det bedste lys. Jeg bestræber mig på at min tilgang, er det perfekte mix af opfordringer, der møder det dokumenterende.
 • Hvor tager du billederne?
  Jeg har forskellige lokationer jeg bruger. De fleste er beliggende i mit nærområde i og omkring Storkøbenhavn. Har du en drøm om en specifik lokation, så er du velkommen til at skrive og høre om det kan blive en mulighed. Jeg elsker at opleve nye steder!
 • Skal vi have noget med?
  Hvis du har børn med, er snacks et must! Hvis du tænker bestikkelse (tro mig, de virker) så tænk kiks og snacks der ikke giver alt for beskidt tøj - medmindre det selvfølgelig er drømmen for fotograferingen! En flaske bobler, tæpper, frugt, bøger, du kan medbringe hvad end du tænker eleverer dine billeder og tilføjer både noget personlighed men også historiefortælling.
 • Er kørsel inkluderet i prisen?
  20 km kørsel fra min bopæl (Lergravsparken) er inkluderet i priserne. Aftales en fotografering længere væk, koster det 4,5 kr. pr. km.
 • Hvordan vælger man sine billeder?
  Når jeres online galleri er klar til jer, vil I modtage en mail om dette. Herinde kan I se alle de bedste billeder fra dagen, og har mulighed for at downloade det antal billeder der er inkluderet i den fotografering I har betalt for. I jeres online galleri kan I både bruge "hjerte" funktionen til at samle alle jeres ynglings billeder og sammenligne dem. Man kan også bruge "hide" for at (ikke permanent) fjerne de billeder man ikke bryder sig om. Disse funktioner er til for at gøre udvælgelsesprocessen nemmere for jer. Man kan altid tilkøbe ekstra billeder - dette gøres ved at kontakte mig.
 • Hvor længe er mit online galleri tilgængeligt?
  Dit personlige galleri ligger online i 2 måneder, hvorefter det fjernes. Det er dit ansvar at hente alle billederne ned ved modtagelse og gemme dem et sikkert sted.
 • Deler du vores billeder på de sociale medier?
  Det ville betyde alverden for mig at jeg må dele billeder fra vores session, da dette er med til at skabe trafik for min lille virksomhed - MEN! Jeg vil altid forhøre mig hvorvidt jeg må dele jeres billeder på de sociale medier. Hvis i skulle acceptere dette, poster jeg stadig først efter at samtykkeerklæringen er underskrevet og I har meldt ud hvis der er nogle billeder I ikke ønsker ud.
bottom of page